Wyposażenie i umeblowanie

Jak w elegancki sposób serwować domowe wypieki?

Jak w elegancki sposób serwować domowe wypieki?

Przygotowanie eleganckiego przyjęcia nie jest łatwym zadaniem. Jeśli dodatkowo gospodarze mają na to niewiele czasu, to muszą sięgnąć po specjalne środki. Przede wszystkim należy skupić się na szybkim posprzątaniu domu, ukryciu niepotrzebnych przedmiotów oraz odkurzeniu. Następnie całą uwagę skupić na jedzeniu. Odpowiednio zaserwowane na ekspozytorach, smaczne posiłki odwrócą uwagę od skromnych dekoracji i uratują każde Continue reading Jak w elegancki sposób serwować domowe wypieki?

Najlepsze tostery

Najlepsze tostery

Tostery od lat umożliwiają na dobre posiłki przy minimalnym nakładzie czasu, dlatego warto poświęcić nieco więcej czasu na wybór tego urządzenia. Jakość i cena to dwie ważne rzeczy, na które warto jest w ten sytuacji zwrócić uwagę. Możesz teraz posiadać najlepsze na rynku opiekacze. Wysokiej jakości opiekacze w dobrej cenie, tak to możliwe. 

Nowoczesne szafy chłodnicze jako niezbędny element wyposażenia lokali gastronomicznych

Nowoczesne szafy chłodnicze jako niezbędny element wyposażenia lokali gastronomicznych

Szafy chłodnicze gastronomiczne są urządzeniami o dużych gabarytach, które służą do przechowywania i eksponowania produktów żywnościowych w niskich temperaturach, dzięki czemu mogą one zachować swoje właściwości jakościowe. Stanowią część podstawowego wyposażenia sklepów i lokali gastronomicznych. W ofertach sprzedawców można znaleźć szafy chłodnicze o różnych obudowach, które mogą być wykonane ze stali galwanizowanej, nierdzewnej lub posiadające obudowy malowane metodą proszkową, Continue reading Nowoczesne szafy chłodnicze jako niezbędny element wyposażenia lokali gastronomicznych

Wady ogrzewaczy tarasowych w odniesieniu do promienników podczerwieni

Wady ogrzewaczy tarasowych w odniesieniu do promienników podczerwieni

W branży gastronomicznej ogrzewacze tarasowe zaczynają odgrywać coraz większą rolę. Ich popularność bierze się głównie z rosnących oczekiwań konsumentów, którzy chcą – nawet jesienią i wiosną – spożywać posiłki nie w restauracjach, lecz w ogródkach gastronomicznych. Co ciekawe, atrakcyjną alternatywą dla nich są promienniki podczerwieni.