Jaki piec do pizzerii, restauracji czy baru?

Urządzając kuchnię w punktach gastronomicznych, wielu właścicieli nie do końca wie, w jaki sprzęt należy zainwestować i gdzie go można znaleźć. Niektórzy nawet kupują urządzenia takie same, jakie mają we własnych domach. To duży błąd, gdyż takie lokale wymagają dużo lepszych oraz lepszych urządzeń, by poradziły sobie z szybkością i intensywnością, która w takiej kuchni panuje. Na jaki asortyment warto więc postawić?

1. Duża kuchnia, dobre sprzęty
Tworząc lokal gastronomiczny, coraz więcej klientów poszukuje sprzętów wielofunkcyjnych o dobrych parametrach. Wszelkie piece, zamrażarki, szafy chłodnicze, stoły do przygotowywania potraw, baterie kuchenne oraz akcesoria powinny być dedykowane do takich właśnie miejsc. Katalog produktów Rational (patrz na GastroPuls.pl) umożliwia klientom wybranie określonych sprzętów pod daną branże. Inne sprzęty będą zatem potrzebne do małej knajpki, inne do restauracji, która organizuje wesela i imprezy okolicznościowe. 

katalog rational

2. Na jakie sprzęty kuchenne obecnie stawiają klienci? 
Piece Rational to urządzenia, które są najbardziej popularne wśród klientów z całej Polski. Ich producenci oferują więc bardzo wyjątkowe i oryginalne modele, które potrafią zaskoczyć swoim nowoczesnym designem, niepowtarzalnym kształtem oraz ciekawymi kolorami. Srebrny kolor, proste kształty i wymiary, powodują iż, bez problemu zmieszczą się w każdej, nawet najmniejszej kuchni. Wytrzymała konstrukcja, sprawia, że są niezwykle stabilne, wygodne i świetnie wyglądają. Taki sprzęt będzie prawdziwą ozdobą każdej kuchni.